UA-68103984-1
maandag, augustus 20, 2018
Wijbrand de Geeststraat 36
8921 am Leeuwarden

The missing piece denkt dat ie nooit kan veranderen. Tot iemand (The big O) hem aanmoedigt. En waarempel. 6 minuten, heel inspirerend.

Menselijke bibliotheek tegen vooroordelen

Het project human library krijgt een editie in Leeuwarden. Publiek kan contact maken met 30 mensen. Doel is om vooroordelen te overstijgen.

Artikel op @NU.nl

Slaap belangrijk voor seksleven vrouwen van middelbare leeftijd http://nu.nl/gezondheid/4434939/slaap-belangrijk-seksleven-vrouwen-van-middelbare-leeftijd-.html (via @NUnl)

Oud huisarts Hans Moolenburgh over enorme groei van kanker en waarom...

Hans Moolenburgh was 54 jaar huisarts en begon al in de jaren zestig met alternatieve benaderingen voor ziekten. Hij is nu in de 90, vitaal, glashelder. Hij vertelt als groot fan van homeopathie, waarom je niet kan volstaan met een korreltje. Bewust kiezen voor gezonde voeding, leefwijze, bewegen, kankerverwekkende invloeden vermijden. Dat is belangrijk.

Vlees eten hoe dit de aarde belast

Een ebook over hoe vlees productie en consumptie de aarde belast en de armen armer maakt.

Oosterse en arabische filosofie en christelijke waarden

In de Leeuwarder Courant van vrijdag 13 januari 2017 schreef predikant Wim Beekman over zijn aversie tegen yoga, oosterse filosofie etc. Maar hij werd...

Veelgestelde vragen over homeopathie

Antwoorden op veelgestelde vragen over homeopathie.

Hormoongebruik bij overgangsklachten kent gevaren. Er zijn alternatieven

Onderzoek laat zien dat er gevaren zijn bij het gebruik van reguliere hormonale middelen. Er zijn natuurlijke alternatieven