UA-68103984-1
maandag, augustus 20, 2018
Wijbrand de Geeststraat 36
8921 am Leeuwarden

Detoxen waarom? Van Wat? Hoe ontgiften?

Ons lichaam wordt al voor de geboorte bestookt met stoffen waar het lichaam niet mee overweg kan, met behandelingen en medicijnen die bijwerkingen hebben. Met homeopathic detox kunnen we de schadelijke werking van veel gifstoffen weghalen. Dat kan bij kinderen die klachten hebben sinds vaccinaties maar ook bij volwassenen die klachten hebben sinds het gebruik van reguliere medicijnen. Zoals onvruchtbaarheid sinds anti-conceptie pillen, spierpijn na het gebruik van cholesterolverlagers (statines).

Welke stoffen belasten ons?

De chemische industrie brengt allerlei producten op de markt, van landbouwgiffen, plastics, nano-deeltjes tot medicijnen waarvan men eigenlijk de lange termijnwerking op een mens niet kent. De afbeelding laat er al een aantal zien.

Toxines en straling die ons belasten

 

 

De lijst is eindeloos. Reguliere medicijnen hebben veel bijwerkingen. Bankstellen en kleding bevatten vlamvertragers, Plastic bevat bisenol a, een weekmaker. Vaccinaties zorgen er voor dat kinderen hun immuunsysteem niet goed kunnen ontwikkelen. Ook vulstoffen in vaccinaties Aluminium hydroxide bijvoorbeeld, om een koortsreactie te voorkomen geeft bijwerkingen. In Amerika is in de media veel te doen om autisme bij kinderen sinds vaccinaties. Zelfs Donald Trump maakt zich hier kwaad over. Wij behandelen kinderen met autisme door vaccinaties.

Homeopathic Detox

Een nieuwe ontwikkeling in de homeopathie is homeopathische detox. Deze methode is ontwikkeld door Ton Jansen. Hij heeft de Homeopathic Detox School en geeft les over de hele wereld. Wij staan in nauw contact met hem. Om goed te detoxen gaan we de hele gezondheidsgeschiedenis van de patiënt na. En we kijken sinds contact met welke gifstof, schadelijke behandeling of medicijn iemand klachten heeft. Vaak zijn er meerdere invloeden. We geven het passende homeopathisch middel in een kuur van vier verschillende verdunningen (potenties).

Voedingsadvies en vitaminen en mineralen

Daarnaast geven we de cliënt een algemeen gezond voedingsadvies mee en vaak specifieke individuele voedingsadviezen. Om te voorkomen dat verkeerde voeding voor nog meer toxische belasting zorgt waarvan we moeten ontslakken. Als het nodig is adviseren we ook vitaminen en mineralen. En in sommige gevallen kunnen kruiden erg goed helpen bij het uitscheiden van stoffen en het ondersteunen van orgaansystemen. Ook hebben we specifieke homeopathische middelen die een orgaansysteem of functie ondersteunen.

Het immuunsysteem, hormonaal systeem en het zenuwstelsel verzwakt

Het immuunsysteem, hormonaal systeem en het zenuwstelsel zijn de meest gevoelige systemen in ons lichaam. Ook bij miniscule doses kunnen die uit balans raken. In Amerika wordt al geconstateerd dat mannelijke vissen vrouwelijk worden door de hormonen in het water. Bij ons zijn steeds meer vrouwen onvruchtbaar. Veel mensen kunnen geen koorts meer maken. Als koorts een natuurlijke ontgifter ontbreekt dan kan er eerder kanker komen. Waarom zijn zoveel mensen allergisch? Waarom hebben babies al benauwdheid? Vaak door toxische belasting. We zullen moeten ontslakken. Daar kun je je veel fitter door voelen.