Krampen en angsten genezen door Homeopathie en coaching

T. heeft krampen en is gespannen, niemand mag dit zien en dat maakt enorm moe.
Man 34 jaar
T krijgt meerdere homeopathische middelen. Het derde middel blijkt het goede. De fysieke verkramping verbetert sterk. Uit het verhaal blijkt dat T alles doet om te ontspannen. Heel veel ontspanningsoefeningen. Hij is uiterlijk de zachtheid en vriendelijkheid zelve. Tijdens een oefening waarbij hij contact maakt met de verkramping komt hij bij zijn kwaadheid.

Angsten geprojecteerd

Het betreft zijn vader die geestelijk en fysiek een tiran was. T vindt dat hij dit zelf moet verwerken en dat niemand dit hoeft te weten. Ook zijn vrouw niet. Hij heeft echter al jaren vrijwel geen enkel contact met zijn vrouw. Zij eist en dwingt slechts, ervaart hij.
Nu redt hij het alleen niet meer. Hij wil ontslag nemen, maar dat kan niet want dan zit hij de hele dag bij die vrouw. Door verschillende oefeningen ziet T in hoe hij op iedere mogelijke situatie in de toekomst angsten projecteert. Bij het besef van de mogelijkheid dat dit onheil zich zal voordoen verkrampt hij. Enkele oefeningen brengen hem bij zijn kracht en kwaliteiten. Hij verlegt zijn focus daarnaar en accepteert dat je niet alles wat zich in het leven kan voordoen als een marionettenspeler kunt beïnvloeden. Hij scheidt van zijn vrouw en krijgt na de scheiding een beter contact met haar. Na zes weken thuiszitten hervat hij zijn werk, eerst parttime, later fulltime.

Latest posts by admin (see all)

GEEN REACTIES