Over ons

Homeopathie Detox Coaching Centrum

Homeopathie Detox Coaching biedt als centrum door haar unieke aanpak en jarenlange ervaring een veelal succesvolle behandeling van lichamelijke en emotionele klachten van baby’s tot en met senioren. Ziekten en klachten die met andere behandelwijzen niet of onvoldoende genazen. Hoe kan dat?

Frans van Rooijen is een ervaren homeopaat en coach en geschoold in een nieuwe richting in de homeopathie, Homeopathic Detox.

Detox Homeopathie

Naast homeopathie voor de klacht en een homeopatisch middel dat op de hele persoon werkt, geven wij vaak een detox kuur, die de oorzaak van de klachten weghaalt. Je krijgt zo nodig voedingsadvies, vitaminen en mineralen advies en we coachen je bij emotionele en mentale klachten, verandering van patronen. Als je dat wilt.

Homeopaat Leeuwarden Friesland

Patiënten komen voor een flink deel uit Friesland of Noord Nederland. Ook behandelen we mensen uit het buitenland via skype consulten.

Coaching, detox of klassieke homeopathie?

In het eerste consult bespreken we met jou de beste behandelwijze voor jou of je kind. Als we zien dat de klachten er zijn sinds vaccinaties (van je kind) of medicijnen van de huisarts of andere medische behandelingen (bestraling, hormoonkuren etc.) dan stellen we een detox voor. Als je dat wilt kunnen we de behandeling ondersteunen met coaching, voedingsadvies of vitaminen. Als je dat wilt. Als je zegt: “Ik wil alleen homeopathie voor mijn lichamelijke klacht en verder geen poespas,” dan geven we alleen homeopathie. U bepaalt. Als u traumatische ervaringen heeft, burnout, faalangst of depressie en u staat open voor oefeningen, dan doen we die.