Vermoeidheid, duizelen en grote boosheid verdwijnen door coaching

0
342

Moe, duizelen en zwelling van het hoofd en grote boosheid genezen door nlp coaching

W Man 28 j,
W voelt zich door zijn directe manager niet begrepen. Zoals deze onbenul de zaak bestiert moet er wel zoveel onvrede en verlies komen dat W.  zijn baan verliest.We werken aan meerdere problematieken.

Via de tijdslijn (weergave van verleden, heden en toekomst, in de ruimte) ontdekken we dat W een dominante vader had. Dat maakte hem vroeger boos. Een zelfde boosheid ervaart hij bij zijn manager. Met oefeningen leert W het verschil tussen zijn vader en anderen te ervaren. Hij verwerkt zijn jeugdervaringen.

We keren de rollen om. W is de manager en ik neem de rol van W in, tijdens een conflictgesprek. W ervaart “wat een eikel ik ben als ik boos ben.” Bij W stond gelijk hebben altijd bovenaan het lijstje. Ik laat hem contact maken met twee delen van zichzelf: het ‘ik heb gelijk deel’ en het ondergesneeuwde deel dat harmonie en samenwerking wil. Na deze oefening kiest W voor samenwerking en harmonie. Hij merkt dat hij zich “niet meer op hoeft te blazen” om groter en sterker over te komen in een conflict. De lichamelijke klachten verdwijnen. Enkele vitamine en kruidenpreparaten ondersteunen W’s energie tijdens het herstel. W. was van plan om zich lang ziek te melden. Heeft door de behandeling hier in acht maanden slechts vijf ziektedagen gehad en verder doorgewerkt. Werkt weer goed samen met zijn manager.

Latest posts by admin (see all)

GEEN REACTIES