Voorbeelden van genezen patienten

0
326

Homeopathie geneest een opgejaagde patiënte met veel negativiteit

Op 27 april 2012 kwam ik voor het eerst op consult bij Frans van Rooyen. Ik zat al geruime tijd niet goed in mijn vel. Voelde me opgejaagd , had nergens geen plezier meer in . Deed alles zogezegd op de automatische piloot , kort samengevat een hoop negativiteit . Het was voor mij de eerste keer dat ik een homeopaat bezocht en ik stond er enigszins sceptisch tegenover.

Het goede homeopathisch middel helpt

En je moet natuurlijk met de billen bloot , over jezelf praten en nadenken ,dat vond ik best wel moeilijk. Na ons eerste gesprek kreeg ik een homeopathisch middel mee dat ik moest innemen als ik dacht dat ik het nodig had. Als ik me onrustig voelde of negatief. Na een x aantal gesprekken ging het allengs beter.Op een gegeven moment vroeg Frans of ik veel last had van uitlaatgassen. En ja dat had ik! Dus kreeg ik een ander middel mee naar huis. Wat nog beter bij mij past. Ook liet Frans mij in zien dat je negativiteit met positiviteit kunt stoppen. Dat klinkt goed, maar is moeilijker dan je denkt. Ook moest ik bepaalde oefeningen doen. Ik kwam mezelf wel tegen hoor, onaardig was ik geworden. Maar om een lang verhaal kort te maken na 6 consulten was ik weer mezelf. Ik geniet weer van kleine dingen, me gezin, me kipjes, een goed boek, wandelen met de honden (zag ik als moeten). Ik kan me weer ontspannen. Kortom het leven is weer een ”feestje”. Bedankt Frans!!!

Tonia

 

Latest posts by admin (see all)

GEEN REACTIES

Geef een reactie